Pomidor Nadziewany Tuńczykiem Śródziemnomorskim

Pomidor Nadziewany Tuńczykiem Śródziemnomorskim
Śródziemnomorski tuńczyk nadziewany pomidorem jest bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oregano, pieprzu, tunanu w wodzie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieprz Faszerowany Tuńczykiem Śródziemnomorskim, Sałatka śródziemnomorska z tuńczykiem na grillowanym pomidorze chleb ziołowy, oraz Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn