Pomidor Bazylia Łosoś
Pomidor bazylia łosoś wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 339 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pomidory, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pomidor Bazylia Łosoś, Pomidor, Bazylia I Łosoś Balsamiczny, oraz Łosoś z pomidorową bazylią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia kawałkiem folii aluminiowej i spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Filety z łososia ułożyć na folii, posypać bazylią, polać plastrami pomidora, skropić oliwą z oliwek i posypać parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż łosoś będzie nieprzejrzysty na środku, a parmezan lekko rumiany na wierzchu, około 20 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.