Pomidor, Alli-oli i szczypiorek Tartine
Pomidor, Alli-oli i szczypiorek Tartine to bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz grubą sól morską, majonez, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tartine Z Pieczonych Pomidorów, Tartin Pomidorowy, oraz Tartine Z Pieczonych Pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokości i dostosuj stojak do 6 cali poniżej elementu.
Kromki chleba posmarować ze wszystkich stron 2 łyżkami oliwy z oliwek i natrzeć rozdrobnionym ząbkiem czosnku na wszystkich powierzchniach. Doprawić solą i pieprzem.
Miejsce na obramowanej blachy do pieczenia lub brojlerów i broil aż złoty kolor brązowy i tosty z pierwszej strony, o 3 protokół. Flip i dusić, aż druga strona jest tosty, o 2 minut dłużej.
Połączyć majonez, mielony czosnek i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w małej misce i wymieszać, aby włączyć.
3/4 majonezu równomiernie rozprowadzić na grzance.
Na tostach rozłożyć plastry pomidorów i posypać solą morską. Posypać majonezem, oliwą z oliwek i posypać szczypiorkiem.