Pomarańczowo-Żurawinowe Babeczki Z Kiełkami Pszenicy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj babeczek z kiełkami pszenicy pomarańczowo-żurawinowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, żurawinę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Pomarańczowo-Żurawinowe Babeczki Z Kiełkami Pszenicy, Muffinki Z Kiełkami Pszenicy Pomarańczowej Żurawiny, oraz Babeczki Z Kiełków Pszenicy.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 7 składników (przez gałkę muszkatołową) połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połącz brązowy cukier, olej, skórkę, sok i jajka; wymieszaj trzepaczką.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki; mieszać tylko do połączenia. Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Posypać cukrem turbinado.
Piec w temperaturze 375 przez 17 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu na środku.