Pomarańczowo-Imbirowe Grillowane Udka Z Kurczaka
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 24 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czosnek, ozdoby: gałązki kolendry, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowo-Imbirowe Grillowane Udka Z Kurczaka, Udka z kurczaka z pomarańczowo-imbirową glazurą, oraz Grillowane udka z kurczaka w sosie imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok pomarańczowy i następne 5 składników w płytkim naczyniu lub dużej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić co najmniej 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Z marynaty wyjąć udka z kurczaka i wyrzucić marynatę.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
4 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Dekorować, w razie potrzeby.