Pomarańczowe migdałowe Mini-muffinki to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 108 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, jajko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Malinowe migdałowe mini-muffinki, Cherry Chocolate Almond Mini Muffiny, oraz Mini muffinki z masłem migdałowym i truskawkami.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. Smar DNA tylko z 24 małych kubków muffin, 1 3 / 4x1 cala, lub linii z papierowych kubków do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W dużej misce ubić łyżką mleko, olej, koncentrat soku, skórkę pomarańczową, ekstrakt migdałowy i jajko do wymieszania. Mieszaj mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sól na raz, aż mąka będzie zwilżona(ciasto będzie grudkowate). Wymieszać w 1/3 szklanki migdałów. Podziel ciasto równomiernie między filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Ekstrakt Z Migdałów
Proszek Do Pieczenia
Skórka Pomarańczowa
Migdały
Mąka Uniwersalna
Sok
Mleko
Sól
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Posypać kryształkami cukru i 2 łyżkami migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Cukier
4
Piec babeczki 10 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni do stojaka z drutu.