Polędwiczki Wołowe Z Grilla
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojej kolekcji, grillowane polędwiczki wołowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 302 kalorie, 41g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za $5.7 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu sojowego, pieprzu, mielonego kminku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Marynowane Polędwiczki Wołowe, Marynowane Polędwiczki Wołowe, oraz Marynowane Polędwiczki Wołowe.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze siedem składników.
Dodaj steki; uszczelnij torbę i obróć, aby pokryć. Przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj steki pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz 4 cale. od ognia przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).