Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem

Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem
Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Idź do sklepu i odebrać boczek, rozmaryn, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Czosnek umieścić w małym ramekinie, skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i zawinąć w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec do miękkości, około 45 minut. Gdy wystarczająco chłodny do obsługi, wycisnąć miąższ czosnku z głowy do małej miseczki.Ułóż polędwice na powierzchni roboczej. Na wierzch polędwiczki natrzeć ½ prażonego czosnku i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieczony CzosnekPieczony Czosnek
CzosnekCzosnek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszać zioła i rozrzucić połowę mieszanki na czosnek na każdej polędwicy. Zawiń 6 pasków boczku wokół każdej polędwicy i zawiąż boczek na miejscu sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
ZiołaZioła
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
5
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozgrzać pozostały olej w średnim, patelni na średnim ogniu. Polędwiczki posmarować na złoty kolor ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przenieś podsmażone polędwiczki do średniej patelni; umieść w piekarniku i gotuj do średnio rzadkiego około 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść polędwiczki do deski do krojenia i odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
9
Usuń sznurek przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn