Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem
Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Idź do sklepu i odebrać boczek, rozmaryn, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Czosnek umieścić w małym ramekinie, skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i zawinąć w folię.
Piec do miękkości, około 45 minut. Gdy wystarczająco chłodny do obsługi, wycisnąć miąższ czosnku z głowy do małej miseczki.Ułóż polędwice na powierzchni roboczej. Na wierzch polędwiczki natrzeć ½ prażonego czosnku i doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać zioła i rozrzucić połowę mieszanki na czosnek na każdej polędwicy. Zawiń 6 pasków boczku wokół każdej polędwicy i zawiąż boczek na miejscu sznurkiem kuchennym.
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Rozgrzać pozostały olej w średnim, patelni na średnim ogniu. Polędwiczki posmarować na złoty kolor ze wszystkich stron.
Przenieś podsmażone polędwiczki do średniej patelni; umieść w piekarniku i gotuj do średnio rzadkiego około 8 minut.
Przenieść polędwiczki do deski do krojenia i odstawić 10 minut.
Usuń sznurek przed rzeźbieniem.