Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem

Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Boczek zawinięty Polędwica wieprzowa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 206 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz boczek, polędwica wieprzowa, przyprawa do steków i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń srebrną skórę z polędwicy wieprzowej, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu pokrywającą wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Posypać przyprawą wieprzowinę. Zawiń wieprzowinę plastrami boczku i zabezpiecz drewnianymi kostkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
PrzyprawyPrzyprawy
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Umieścić wieprzowinę na lekko nasmarowanym stojaku z drutu w wyłożonej folią aluminiową patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
5
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia. Broil 5 cali od ciepła 3 do 5 minut lub aż bekon jest chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika; przykryć wieprzowinę folią i odstawić 10 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Uwaga: do celów testowych użyliśmy McCormick Grill Mates Montreal Steak Seasoning.
Składniki, których będziesz potrzebować
Montreal Steak SeasoningMontreal Steak Seasoning
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Bodega DiamAndes Uco Malbec. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Czysty, głęboki i jasny rubinowy kolor. Aromaty czerwonych nut jagód i wiśni pokazujące intensywność i świeżość. Doskonała struktura, treściwe taniny o dojrzałych owocowych smakach, aksamitne i bardzo dobrze zbalansowane.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn