Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem
Polędwiczki wieprzowe rozmaryn może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 126g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 747 kalorii. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz klon boczek, świeżo rozmarynu liści, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem, Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem, oraz Czosnek Rozmaryn Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić razem musztardę Dijon, świeży mielony czarny pieprz, posiekany rozmaryn, i mielony czosnek i dobrze wymieszać. Pocierać mieszaninę musztardy na powierzchni polędwic i owinąć w folię. Marynować w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Na środku patelni ułożyć gałązki rozmarynu i zmiażdżony czosnek.
Usuń plastikową folię z polędwic i top każdy z 2 plastrami boczku klonowego. Zawiąż sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć paski boczku.
Umieść patelnię do pieczenia w piekarniku i piec przez 25 do 30 minut lub do natychmiastowego odczytu termometru, włożonego do polędwic, rejestruje 160 stopni F.
Wyjąć z piekarnika po osiągnięciu pożądanej doneness i odstawić na 5 do 10 minut na desce do krojenia.
Usuń szpagat kuchenny, pokrój i podawaj ze swoimi ulubionymi stronami.
Dekoruj gałązkami rozmarynu i czosnkiem. Smacznego!