Polędwiczki Wieprzowe Z Piernikiem

Polędwiczki Wieprzowe Z Piernikiem
Polędwica wieprzowa z piernika może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 1,81 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, piernik, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Piernikiem, Polędwiczki wieprzowe z sosem z piernika Mango, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Piernikowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę w oleju i wodzie przez 5-6 minut. Wymieszać imbir i czosnek. Przykryć i gotować przez 8-12 minut lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień; wymieszać galaretkę jabłkową, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Pokrój polędwicę na osiem plastrów; spłaszczyć każdy do 1/2-cala. grubość.
3
Posypać solą. W dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania, saute wieprzowiny przez 4 minut z każdej strony lub aż Nie różowy. Top z zastrzeżonych cebuli; przykryć i gotować przez 5-7 minut lub do soków mięsnych uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Trębacz Rutini Malbec z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Rutini Trębacz Malbec
Rutini Trębacz Malbec
Jasny fioletowy czerwony, uwodzicielski owocowy śliwkowy aromat i profil przyprawowy (cynamon, kardamon, czarny pieprz). czerwone wino ma świetne ciało, a jego żywa struktura podkreśla intensywne taniny z aksamitnym posmakiem.Idealne połączenia obejmują mięso z grilla, dania z jagnięciny, empanadas lub ryby słodkowodne.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia21
Magazyn