Polędwiczki Wieprzowe Z Piernikiem
Polędwica wieprzowa z piernika może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 1,81 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, piernik, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Piernikiem, Polędwiczki wieprzowe z sosem z piernika Mango, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Piernikowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę w oleju i wodzie przez 5-6 minut. Wymieszać imbir i czosnek. Przykryć i gotować przez 8-12 minut lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień; wymieszać galaretkę jabłkową, aż się stopi.
Pokrój polędwicę na osiem plastrów; spłaszczyć każdy do 1/2-cala. grubość.
Posypać solą. W dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania, saute wieprzowiny przez 4 minut z każdej strony lub aż Nie różowy. Top z zastrzeżonych cebuli; przykryć i gotować przez 5-7 minut lub do soków mięsnych uruchomić jasne.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Trębacz Rutini Malbec z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Rutini Trębacz Malbec]()
Rutini Trębacz Malbec
Jasny fioletowy czerwony, uwodzicielski owocowy śliwkowy aromat i profil przyprawowy (cynamon, kardamon, czarny pieprz). czerwone wino ma świetne ciało, a jego żywa struktura podkreśla intensywne taniny z aksamitnym posmakiem.Idealne połączenia obejmują mięso z grilla, dania z jagnięciny, empanadas lub ryby słodkowodne.