Polędwiczki wieprzowe z mąką kukurydzianą-Skórka ziołowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z mąką kukurydzianą i skórką ziołową. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 290 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki kukurydzianej, szałwii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa ze skórką ziołową, Polędwica Wieprzowa Polędwica Polędwica Morelowa Ze Skórką Ziołowo-Gorczycową, oraz Polędwiczki wieprzowe na herbatnikach z mąki kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°. wyłóż blachę do pieczenia folią o dużej wytrzymałości; mgiełkę sprayem do gotowania.
W średniej misce połączyć mąkę kukurydzianą, pietruszkę, szałwię, czosnek, olej i sól; dobrze wymieszać. Pat polędwica sucha. Naciśnij mieszankę mąki kukurydzianej na polędwicę, pokrywając ją całkowicie.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia i piec przez 10 minut. Używając szczypiec, ostrożnie obróć polędwicę i kontynuuj pieczenie, aż natychmiastowy odczyt termometru włożony do środka rejestry mięsa 63°, 8 do 10 minut dłużej.
Polędwicę wyjąć na deskę do krojenia, namiot luźno folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem i podaniem.