Polędwiczki wieprzowe z musztardą i winem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z musztardą i winem. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,69 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 28g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, tymianek, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwica wołowa w sosie grzybowym, musztardowym i czerwonym winie, Czerwone Wino I Grzyby Polędwiczki Wieprzowe, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem winnym.
Instrukcje
Usuń srebrną skórę z polędwicy, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu pokrywającą polędwicę.
Połącz Wino i następne 4 składniki w plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj wieprzowinę i 1/2 łyżeczki. pepper. Uszczelniaj i schładzaj 24 godziny, obracając się od czasu do czasu.
Usuń polędwicę wieprzową z marynaty, odrzucając marynatę. Osuszyć i posypać równomiernie solą i pozostałą 1/2 łyżeczki. pepper. Pogłębiać w mące.
Umieść wieprzowinę na lekko nasmarowanym stojaku na patelni z brojlerami; równomiernie pokryć wieprzowinę sprayem do gotowania.
Broil 5 1/2 cala od ciepła 27 do 30 minut lub aż wieprzowina jest rumiane i termometr mięsa włożony w najgrubszej części rejestruje 150, obracając wieprzowinę od czasu do czasu.
Uwaga: polędwica wieprzowa może być zamrożona na surowo w marynacie do 1 miesiąca. Rozmrażać w lodówce 2 dni lub do całkowitego rozmrożenia. Postępuj zgodnie z zaleceniami.