Polędwiczki wieprzowe z musztardą i winem

Polędwiczki wieprzowe z musztardą i winem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z musztardą i winem. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,69 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 28g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, tymianek, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwica wołowa w sosie grzybowym, musztardowym i czerwonym winie, Czerwone Wino I Grzyby Polędwiczki Wieprzowe, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem winnym.

Instrukcje

1
Usuń srebrną skórę z polędwicy, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu pokrywającą polędwicę.
2
Połącz Wino i następne 4 składniki w plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj wieprzowinę i 1/2 łyżeczki. pepper. Uszczelniaj i schładzaj 24 godziny, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Usuń polędwicę wieprzową z marynaty, odrzucając marynatę. Osuszyć i posypać równomiernie solą i pozostałą 1/2 łyżeczki. pepper. Pogłębiać w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Umieść wieprzowinę na lekko nasmarowanym stojaku na patelni z brojlerami; równomiernie pokryć wieprzowinę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Broil 5 1/2 cala od ciepła 27 do 30 minut lub aż wieprzowina jest rumiane i termometr mięsa włożony w najgrubszej części rejestruje 150, obracając wieprzowinę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Odstawić na 10 minut.
7
Uwaga: polędwica wieprzowa może być zamrożona na surowo w marynacie do 1 miesiąca. Rozmrażać w lodówce 2 dni lub do całkowitego rozmrożenia. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn