Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy

Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy
Polędwica wieprzowa z Rabarbarowo-Szalotkowym kompot może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, tymianek oraz dwanaście 2-calowych gałązek tymianku, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć rabarbar, możesz podążać za tym daniem głównym z Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym, Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Szalotkowo-musztardowym, oraz Kotlety Schabowe Z Kompot Rabarbarowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W średniej misce, wrzucić rabarbar i szalotki z masłem do herbu. Wymieszać z cukrem i zmielonym tymiankiem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
RabarbarRabarbar
MasłoMasło
CukierCukier
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Oderwij cztery 16-calowe arkusze bardzo wytrzymałej folii. Kopiec połowa mieszaniny rabarbaru w środku każdego z 2 arkuszy folii. Delikatnie Funt grubsze kawałki wieprzowiny około 1 cal grubości. Doprawić solą i pieprzem, na każdy kawałek nacisnąć gałązkę tymianku. Ułóż kawałki wieprzowiny w warstwie na rabarbarze. Przykryj 2 pozostałe arkusze folii; złóż krawędzie wokół, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RabarbarRabarbar
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Grill hobo pakuje na bardzo gorącym ogniu przez około 12 minut, lub aż skwierczy i nadmuchane. Używając rękawic kuchennych, przenieś paczki na obramowany talerz. Ostrożnie otworzyć opakowania, przełożyć wieprzowinę i rabarbar na talerze i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Sur de los Andes Malbec z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn