Polędwiczki wieprzowe z cebulą i suszoną żurawiną

Polędwica wieprzowa z cebulą i suszoną żurawiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz, oliwę z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z żurawiną, Polędwiczki wieprzowe faszerowane żurawiną i Brie, oraz Kotlety schabowe z suszoną żurawiną, grzybami i farszem z kasztanów.
Instrukcje
Posypać wieprzowinę 3/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 6 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Dodaj cebulę na patelnię; zmniejszyć ogień, i gotować przez 8 protokół lub aż rumiane.
Cebulę wyjąć z patelni, posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i odstawić.
Dodaj piwo do patelni; gotować 1 minutę na dużym ogniu lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki.
Powrót wieprzowinę i cebulę na patelnię; dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Wymieszać z żurawiną; przykryć i gotować 30 minut lub aż wieprzowina będzie miękka.
Umieścić wieprzowinę na desce do krojenia; przykryć i odstawić 5 minut.
Każdą polędwicę pokroić na 12 plastrów.
Podawać z mieszanką cebuli.