Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione

Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione
Glazurowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka skórki pomarańczowej, ocet winny, patelnia Kapiąca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć likieru pomarańczowego można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomarańczowo-truflowe Grand Marnier jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, oraz Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polędwica:Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. sól i pieprz po obu stronach polędwiczki wieprzowej z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać ser, 1/2 szklanki suszonej żurawiny, zioła i czosnek.Wypełnij polędwicę i zawiń.Zabezpieczyć sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
3
Umieść w szwie patelni do pieczenia w dół. Piecz, aż temperatura wewnętrzna odczyta 160 stopni F (45-60 minut w zależności od wielkości polędwicy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Wyjąć z piekarnika; umieścić polędwicę na talerzu, aby odpocząć. W międzyczasie zrobić glazury.Glazura:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wlać cały sok z patelni i do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Umieścić na płycie kuchennej na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.Gotować przez około 2 protokół lub do lekko zmniejszone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
7
Dodać wszystkie składniki glazury z wyjątkiem masła. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Zdjąć z ognia, dodać masło, mieszać aż się rozpuści i sos będzie błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Zdjąć sznurek z polędwicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
10
Polędwicę ułożyć na półmisku.
11
Polać polewą wieprzową i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn