Polędwiczki wieprzowe pieczone z rozmarynem i czosnkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej z rozmarynem i czosnkiem. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czosnkowo-rozmarynowa pieczona Polędwica wieprzowa, Czosnek Rozmaryn Polędwica Wieprzowa, oraz Rozmaryn Czosnek Grillowana Polędwiczka Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwiczki wieprzowe pokroić na pół w poprzek.
Wymieszaj czosnek, rozmaryn, kminek, sól i pieprz i natrzyj mieszankę na wieprzowinę.
Rozgrzać olej na średniej patelni żaroodpornej na dużym ogniu.
Dodaj wieprzowinę i gotuj, obracając w razie potrzeby, aż Na Zewnątrz zostanie całkowicie usmażony, w sumie około 3 minut.
Umieść patelnię w piekarniku i piecz wieprzowinę, aż zrobisz tak, jak chcesz, około 10 minut na medium (150 na termometrze natychmiastowego odczytu).
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.