Polędwiczki Wieprzowe Dymne Pieprzowe
Dymione Peppered polędwiczki wieprzowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz zrębki, płatki cebuli, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Polędwiczki Wieprzowe Marynowane, oraz Polędwiczki Wieprzowe Azjatyckie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki umieścić w młynku do przypraw lub kawy; procesować do grubo zmielonego. Przetrzyj wszystkie strony polędwic. Zawiń polędwiczki w folię; przechowywać w lodówce 1 1/2 godziny lub do nocy.
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut; odcedzić.
Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do niskiego poziomu i pozostawiając jedną stronę bez ciepła. Utrzymuj temperaturę na poziomie 200 do 22
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię na dużym ogniu. Rozpakuj polędwiczki. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj polędwiczki na patelnię; gotować 1 1/2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Połowę zrębków układamy na rozgrzanych węglach.
Umieść jednorazową patelnię z folii aluminiowej na nieogrzewanej stronie grilla.
Wlać 2 szklanki wody na patelni. Wieszak grillowy z natryskiem do gotowania; miejsce na grillu.
Polędwiczki umieścić na stojaku grillowym nad patelnią foliową po stronie nieogrzewanej. Zamknij pokrywę; gotuj 1 godzinę.
Pozostałe zrębki układamy na rozgrzanych węglach. Zamknąć pokrywkę; gotować 1 godzinę lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji 1 polędwicy 155 lub do pożądanego stopnia doness.
Zdjąć z grilla; przykryć i odstawić 10 minut.
Pokroić w poprzek na cienkie plasterki.