Duszona Polędwica wieprzowa z suszonymi owocami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 197 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 11 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mniej sodu rosół z kurczaka, cydr jabłkowy, przyprawę do drobiu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe pieczone ze świeżymi i suszonymi owocami, Duszona jagnięcina z dyni i suszonymi owocami, oraz Zinfandel-kotlety jagnięce duszone z suszonymi owocami.
Instrukcje
1
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli, pieprzu i przyprawą do drobiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać wieprzowinę; gotować 3 do 4 minut, aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zmniejszyć ogień do medium; dodać pozostałe 1 łyżeczkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
6
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 2 minut lub tylko do miękkości.
Dodać jabłko i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Powrót wieprzowiny i soki na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana, obracając po 25 minutach.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wyjąć wieprzowinę z patelni; przykryć i ogrzać. Pozostałą 1/4 łyżeczki soli i szałwii wymieszać z sosem. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut lub aż lekko zmniejszona. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm