Polędwiczki Wieprzowe Duszone W Cebuli

Polędwiczki Wieprzowe Duszone W Cebuli
Cebula-duszona Polędwica wieprzowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli, tymianek, polędwiczki wieprzowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Portobello Duszone Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane W / Parmezan Brokuły, Kotlety schabowe pieczone z cebulą i grzybami, oraz Karmelizowane Kotlety Wieprzowe Z Cebulą I Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij tłuszcz z wieprzowiny; Wytnij wzdłużnie rozcięty środek każdej polędwicy, przecinając około dwóch trzecich drogi przez mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
3
Umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę, i smażyć 5 do 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Dodaj tymianek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
7
Rozłóż mieszankę cebuli równomiernie na polędwicach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
CebulaCebula
8
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 160 (lekko różowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
9
carbo ocena: 3

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Głęboka rubinowa czerwień. Duet odmian pochodzenia francuskiego owocuje harmoniczną i zrównoważoną czerwienią: Cabernet Sauvignon nadaje jej pełnoziarnisty charakter, a Malbec nadaje mieszance niuanse z miękkimi i słodkimi taninami, wzmacniając unikalne połączenie owocowych smaków i aromatów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn