Polędwiczki wieprzowe Doniczkowe ze słodką cebulą i jabłkiem

Polędwiczki wieprzowe Doniczkowe ze słodką cebulą i jabłkiem
Polędwica wieprzowa doniczkowa ze słodką cebulą i jabłkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 6,51 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 953 kalorie, 127g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Mieszanka mętnego jabłecznika, cebula, polędwiczki wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa pieczona z koprem włoskim ze słodką cebulą, Polędwiczki Wieprzowe Ze Słodko-Kwaśną Cebulą, Złocistymi Rodzynkami I, oraz Melasa jabłkowa pieczona polędwiczka wieprzowa z batatami, jabłkami i orzechami włoskimi.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wieprzowinę doprawić koprem włoskim, solą i pieprzem, a następnie posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
3
Podgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, kilka obrotów patelni, w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
4
Dodać wieprzowinę i brąz mięso. Zrób to w 2 partiach, jeśli rozmiar doniczki tego wymaga. W razie potrzeby użyj odrobiny oleju do drugiej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wyjmij rumiane mięso na talerz i dodaj masło do patelni. Zmniejsz trochę ogień i dodaj cebulę, jabłka, liście laurowe i szałwię. Doprawić solą i pieprzem i przykryć patelnię, aby pocić cebulę przez 12 do 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Odkryj garnek i podnieś trochę ciepło. Gdy cebula zacznie brązowieć, dodaj calvados do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
CalvadosCalvados
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
CebulaCebula
MięsoMięso
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
6
Dodaj Czas, przesuń wieprzowinę z powrotem, i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WieprzowinaWieprzowina
7
Podawać z gorącego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Ciemnofioletowa czerwień. Złożone aromaty przypraw i owoców: świeże czerwone jagody z nutami fiołków w połączeniu z przyprawami do pieczenia. Żywa kwasowość i eleganckie podniebienie o jedwabistej konsystencji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Magazyn