Polędwica Wołowa Z Rozmarynem Pieczona

Polędwica Wołowa Z Rozmarynem Pieczona
Seared rozmaryn polędwica wołowa może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, masło, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe zapiekane w sosie Rozmarynowo-balsamicznym i pomarańczowym, Pan Seared Orange & Rosemary polędwiczki wieprzowe [to, jeśli jesteś wystarczająco cierpliwy, aby dostać się do tego punktu...], oraz Polędwica wołowa pieczona z tymiankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Steki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj steki; gotować 8 minut, obracając co 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
4
Wołowinę przełożyć na półmisek, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
5
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dodać rozmaryn, szalotka, i czosnek do patelni. Gotować, ciągle mieszając, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wino i bulion; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować, często mieszając, 10 minut lub do zmniejszenia do 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WinoWino
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn