Polędwica Wołowa Z Pieprzem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Peppered polędwicy wołowej spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 715 kalorii, 38g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 6,64 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chrzan, grubą sól, pietruszkę płaską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Pieprzem, Polędwica Wołowa Z Pieprzem, oraz Polędwica Wołowa Z Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki. Cover; chill.
Umieścić ziarna pieprzu w pojemniku blendera elektrycznego; przykryć i pulsować aż posiekane.
Przełożyć do miski i wymieszać z solą.
Ułożyć wołowinę na lekko nasmarowanym stelażu na płytkiej patelni do pieczenia.
Połącz pietruszkę, masło i 3 łyżki musztardy; rub mieszaninę równomiernie na polędwicy. Mieszanka pieprzu Pat równomiernie na wołowinę. Przykryć; schłodzić do 24 godzin.
Piec w temperaturze 350 przez 50 minut lub do momentu włożenia mięsa w najgrubszą porcję wołowiny od 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Wołowinę przełożyć na talerz; przykryć luźno folią aluminiową.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podawać z kwaśną śmietaną.
Dekorować, w razie potrzeby.