Polędwica wołowa z pieczarkami mamy
Pieczarkowa polędwica wołowa mamy jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, olej z pestek winogron, pietruszkę płaską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczarkowa Polędwica Wołowa, Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym, oraz Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Polędwicę wołową doprawiamy obficie solą i pieprzem.
Podgrzać 1 łyżkę oleju z pestek winogron na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać wołowinę na patelni i gotować, obracając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Przełożyć wołowinę na blachę do pieczenia. Piec w piekarniku, aż termometr włożony do środka rejestry wołowiny 120 stopni F dla średnio rzadkich, o 35 protokół.
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut.
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju z pestek winogron na średnim ogniu.
Dodać grzyby i podsmażyć, aż rumiane i lekko chrupiące.
Na oddzielnej patelni, w wysokiej temperaturze, brązowy posiekany boczek, aż będzie chrupiący.
Usuń boczek z patelni i odstawić.
Wylać większość tłuszczu boczku, rezerwując trochę na patelni. Na tej samej patelni podgrzać tłuszcz boczku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować cebulę do miękkości i gotowane przez, O 8 protokół.
W dużym rondlu połącz ugotowane grzyby, boczek, cebulę i śmietanę i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Dusić przez 15 minut, lub aż krem zgęstnieje. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki (zastrzegając trochę do dekoracji), doprawić solą i pieprzem do smaku.
Cienko pokroić polędwicę wołową i przełożyć na rozgrzany półmisek.
Na wierzch polać ciepłym sosem grzybowym i udekorować posiekaną natką pietruszki.