Polędwica wołowa smażona z Dijon i ziołami

Polędwica wołowa smażona z Dijon i ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wołowej smażonej z Dijon i ziołami. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, rozmaryn, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z musztardą i ziołami, Garlicky Grillowana Polędwica Wołowa Z Ziołami, oraz Grillowana polędwica wołowa ze świeżymi ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać wołowinę na patelni; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Połączyć musztardę i czosnek w małej misce. Mieszankę musztardy Rub równomiernie na wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W małej misce połącz natkę pietruszki, rozmaryn i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wołowinę posypać równomiernie mieszaniną pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WołowinaWołowina
8
Umieścić wołowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
9
Piec w temperaturze 425 przez 26 minut lub aż termometr zarejestruje 135 lub do pożądanego stopnia doness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść polędwicę na talerzu; odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn