Polędwica Wołowa Pieczona Z Pieprzem

Polędwica Wołowa Pieczona Z Pieprzem
Ten przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, masło, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Polędwica wołowa z pieprzem z Gremolatą, oraz Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Polędwicę ułożyć na stojaku do pieczenia.
4
Obficie posypać koszerną solą i cukrem, co pogłębi pikantne smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Nacisnąć pokruszone ziarna pieprzu na całej powierzchni mięsa. Włóż termometr do mięsa i umieść w piekarniku, aż wołowina zarejestruje 120 do 125 stopni F dla średnio rzadkich / rzadkich. Wołowina będzie prawdopodobnie gotować w 20 do 25 minut, w zależności od temperatury, zanim trafi do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podczas pieczenia mięsa, roztopić masło z czosnkiem na małej patelni, i pozostawić masło do lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Wyjmij mięso po zakończeniu i polej delikatnie masłem czosnkowym (powinno skwierczeć, gdy uderzy w mięso). Mięso luźno przykryć folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn