Pete ' s Burger
Przepis Pete ' s Burger może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja zawiera 923 kalorie, 51g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dojrzewający pomidor, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pete ' s, Paszteciki Pete ' s Okra, oraz Texas Pete Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby paszteciki, wymieszać wszystkie składniki w dużej misce i uformować na 4 paszteciki.
Ustaw zewnętrzny grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Umieścić paszteciki na grillu i gotować przez 5 minut, a następnie włączyć i kontynuować gotowanie przez kilka minut, aż po prostu gotowe. Minutę przed zakończeniem gotowania pasztecików, położyć plastry sera na pasztecikach i niech stopić.
Wyjąć i odstawić do ogrzania.
W międzyczasie umieść na grillu patelnię, planchę lub piastrę odpowiednią do grilla na świeżym powietrzu, aby podgrzać. Cebulę ugotować na patelni na złoty kolor. Ugotować boczek na patelni według własnych upodobań.
Masło bułki i miejsce, masło strona w dół, na grillu i gotować, aż tylko złoty z odrobiną crunch do nich.
Usuń i skonstruować burger zaczynając od sosu, paszteciki z serem, następnie boczek, cebula, pomidor, cornichons i rukola.
From My Grill: Outdoor Cooking Australian Style by Pete Evans. Copyright © 2009 Peter Evans; photography copyright © 2009 Anson Smart. Po raz pierwszy wydana w 2009 przez Murdoch Books Australia; po raz pierwszy wydana w Stanach Zjednoczonych w 2011 przez Weldon Owen, oddział Bonnier.