Pete ' s Burger

Pete ' s Burger
Przepis Pete ' s Burger może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja zawiera 923 kalorie, 51g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dojrzewający pomidor, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pete ' s, Paszteciki Pete ' s Okra, oraz Texas Pete Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby paszteciki, wymieszać wszystkie składniki w dużej misce i uformować na 4 paszteciki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ustaw zewnętrzny grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieścić paszteciki na grillu i gotować przez 5 minut, a następnie włączyć i kontynuować gotowanie przez kilka minut, aż po prostu gotowe. Minutę przed zakończeniem gotowania pasztecików, położyć plastry sera na pasztecikach i niech stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć i odstawić do ogrzania.
5
W międzyczasie umieść na grillu patelnię, planchę lub piastrę odpowiednią do grilla na świeżym powietrzu, aby podgrzać. Cebulę ugotować na patelni na złoty kolor. Ugotować boczek na patelni według własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Masło bułki i miejsce, masło strona w dół, na grillu i gotować, aż tylko złoty z odrobiną crunch do nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Usuń i skonstruować burger zaczynając od sosu, paszteciki z serem, następnie boczek, cebula, pomidor, cornichons i rukola.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
RukolaRukola
SerSer
PomidorPomidor
BoczekBoczek
CebulaCebula
SOSSOS
8
From My Grill: Outdoor Cooking Australian Style by Pete Evans. Copyright © 2009 Peter Evans; photography copyright © 2009 Anson Smart. Po raz pierwszy wydana w 2009 przez Murdoch Books Australia; po raz pierwszy wydana w Stanach Zjednoczonych w 2011 przez Weldon Owen, oddział Bonnier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn