Polędwica Wieprzowa W Panierce Tymiankowej

Polędwica Wieprzowa W Panierce Tymiankowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej pokrytej tymiankiem. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Mieszanka polędwicy wieprzowej, chleb jednodniowy, instant płatki cebuli, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Tymiankiem, Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Wiśniowo-Tymiankowym, oraz Pieczona polędwiczka wieprzowa ze śliwkami o zapachu tymianku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść tymianek, cebulę i chleb w robocie kuchennym; pulsuj, aż drobna bułka Tartaczna odmierzy 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Bułka TartaDrobna Bułka Tarta
ChlebChleb
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Miejsce mieszaniny bułki tartej w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
4
Białka umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
5
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Wieprzowinę zanurzyć w białkach jaj; zagrzebać w panierce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Białka JajBiałka Jaj
WieprzowinaWieprzowina
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
7
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić 5 minut.
9
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn