Polędwica wieprzowa duszona z pomidorami, białą fasolą i szałwią
Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, pomidory winogronowe, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Golonki Wieprzowe Duszone Z Białą Fasolą, Tomatillo - schab duszony z białą fasolą i boczkiem, oraz Polędwica Wieprzowa Z Mlekiem I Białą Truflą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni ustawionej na średnim ogniu. Steki z polędwicy wieprzowej doprawić solą i pieprzem. Sear je na patelni po obu stronach, aż dobrze rumiane.
Przełożyć na talerz i ogrzać.Zmniejszyć ogień patelni do średniej, dodać pozostałe 1 łyżka oleju i plasterki czosnku; gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać cebulę i kontynuować gotowanie do miękkości, o 6 protokół.
Dodać pomidory koktajlowe i gotować, aż zaczną pop, o 6 protokół. Wymieszać z białą fasolą i liśćmi szałwii. Doprawić solą i pieprzem do smaku.Powrót kotlety wieprzowe na patelni, dodając tyle bulionu, aby się o ¼ Drogi się z boku patelni. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 10 minut.
Zdjąć pokrywę, dostosować przyprawy, i kontynuować gotowanie 15 minut, lub do pożądanej doneness.
Wyjmij mięso z patelni i pozwól mu odpocząć około 4 minut. Zmniejszyć płyn w fasoli, pomidorów i cebuli w razie potrzeby.
Na półmisek polać polędwicą wieprzową.
Udekorować posiekaną szałwią i podawać na ciepło.