Polędwica Dijon
Polędwica Dijon to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz łyżeczki butelkowanego czosnku, pietruszki, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Końcówki Polędwiczki Dijon, Końcówki Polędwiczki Dijon, oraz Stek z polędwicy w sosie Dijon-Port dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; dobrze wymieszać.
Umieść stek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Łyżka pół mieszaniny musztardy równomiernie na stek, i broil 4 protokół. Stek obrócić, a pozostałą musztardę rozprowadzić na steku. Broil 3 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek ułożyć na półmisku, posypać natką pietruszki i pieprzem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.