Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski

Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski
Potrzebujesz bezglutenowej, pierwotnej i דל פחמימות,znej przekąski? Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski to znakomity przepis, który warto wypróbować. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 8 g białka i 17 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, kiełbasy kiełbasy, kapusty i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 26% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Łatwa polska haluski, Polska kiełbasa i kapusta oraz Polska kiełbasa i warzywa.

Instrukcje

1
W dużym, płytkim garnku zagotuj wodę i wrzucaj zamrożone pierogi. Gotuj na średnim ogniu, aż pierogi wypłyną na wierzch, około 5 minut; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj kapustę i cebulę, aż kapusta zwiędnie, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Posypać solą i czarnym pieprzem i wymieszać z kawałkami kiełbasy; gotować, aż kiełbasa się podgrzeje, kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
KielbasaKielbasa
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
Delikatnie ułóż pierogi na patelni i odsuń mieszankę kiełbasianą na bok, aby pierogi usmażyły się na powierzchni gorącej patelni, aż urosną i lekko się zarumienią na dnie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać bulion i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Pierogi świetnie komponują się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 57 dolarów za butelkę.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn