Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski

Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski
Potrzebujesz bezglutenowej, pierwotnej i דל פחמימות,znej przekąski? Polska Kiełbasa i Pierogi Haluski to znakomity przepis, który warto wypróbować. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 8 g białka i 17 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, kiełbasy kiełbasy, kapusty i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 26% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Łatwa polska haluski, Polska kiełbasa i kapusta oraz Polska kiełbasa i warzywa.

Instrukcje

1
W dużym, płytkim garnku zagotuj wodę i wrzucaj zamrożone pierogi. Gotuj na średnim ogniu, aż pierogi wypłyną na wierzch, około 5 minut; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj kapustę i cebulę, aż kapusta zwiędnie, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Posypać solą i czarnym pieprzem i wymieszać z kawałkami kiełbasy; gotować, aż kiełbasa się podgrzeje, kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
KielbasaKielbasa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4
Delikatnie ułóż pierogi na patelni i odsuń mieszankę kiełbasianą na bok, aby pierogi usmażyły się na powierzchni gorącej patelni, aż urosną i lekko się zarumienią na dnie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wlać bulion i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Pierogi świetnie komponują się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 57 dolarów za butelkę.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn