Polonez Brokułowy

Polonez Brokułowy
Polonez brokułowy wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Mieszanka parmezanu, masła, jajka na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Polonez Brokułowy, Polonez Brokułowy, oraz Polonez Szparagowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj brokuły, przykryć, i pary, aż tylko miękkie, 2 do 6 minut w zależności od grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
3
Odcedzić brokuły i umieścić w naczyniu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
4
W małym rondlu na średnim ogniu roztopić masło; wymieszać z bułką tartą i parmezanem i gotować, aż okruchy będą złociste, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Posypać rumiane okruchy na parze brokuły, i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
6
Brokuły posypać posiekanym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
JajkoJajko

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn