Polonez Brokułowy
Polonez brokułowy wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Mieszanka parmezanu, masła, jajka na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Polonez Brokułowy, Polonez Brokułowy, oraz Polonez Szparagowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj brokuły, przykryć, i pary, aż tylko miękkie, 2 do 6 minut w zależności od grubości.
Odcedzić brokuły i umieścić w naczyniu do serwowania.
W małym rondlu na średnim ogniu roztopić masło; wymieszać z bułką tartą i parmezanem i gotować, aż okruchy będą złociste, 1 do 2 minut.
Posypać rumiane okruchy na parze brokuły, i wrzucić delikatnie.
Brokuły posypać posiekanym jajkiem.