Polewa Z Białej Czekolady-Serek Śmietankowy

Polewa Z Białej Czekolady-Serek Śmietankowy
Biała czekolada-twarogowy lukier może być tylko lukier szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, wanilia, serek philadelphia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Lukier Z Białej Czekolady, Lukier Z Białej Czekolady, oraz Czekoladowe babeczki piernikowe z polewą z białej czekolady.

Instrukcje

1
Beat twarogu i masła w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać roztopioną czekoladę i wanilię; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
3
Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż będzie lekki i puszysty po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Użyj, aby zamrozić swój ulubiony przepis na ciasto lub babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn