Polewa Truskawkowo-Rabarbarowa
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Polewa truskawkowo-Rabarbarowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje 75 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, rabarbar, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Truskawkowe ciasto rabarbarowe z dodatkiem imbiru, Muffinki Truskawkowo-Rabarbarowe Z Dodatkiem Cynamonu Streusel, oraz Kompot truskawkowo-rabarbarowy z polewą Macy Streusel.
Instrukcje
Połącz pierwsze trzy składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż rabarbar jest miękki.
Połączyć 1 łyżkę wody i skrobi kukurydzianej; dobrze wymieszać i dodać do mieszaniny rabarbar. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z truskawkami i wanilią.
Podawać ciepłe lub schłodzone na angel food cake, biszkopt lub waniliowe lody o niskiej zawartości tłuszczu.