Polewa Kremowo-Jabłkowa
Karmelowo-jabłkowy krem polewa może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 127 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka przypraw do szarlotki, brązowy cukier, śmietana do bicia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Polewa Kremowo-Jabłkowa, Sernik z karmelową polewą jabłkową, oraz Ciasto jabłkowe z polewą karmelową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 1 minuty lub do momentu, gdy krem zacznie gęstnieć, a następnie na dużej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty.
Stopniowo ubijaj w 1/4 szklanki karmelu, brązowego cukru i przyprawy do szarlotki, skrobając miskę raz, aż utworzą się mieszane i sztywne szczyty. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Dekoruj dodatkową polewą karmelową.