Polewa Czekoladowo-Śmietankowa

Polewa Czekoladowo-Śmietankowa
Czekolada śmietana lukier może być tylko lukier szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 328 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka syropu czekoladowego, śmietany, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Śmietana Polewa Czekoladowa, Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowo-śmietankowym (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Ciasto czekoladowo-majonezowe z lukrem śmietanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz cukier i syrop czekoladowy. Dobrze wymieszać, wymieszać z kwaśną śmietaną. Gotować na średnim ogniu do miękkiej piłki etapie (234 stopni F, 112 stopni C na termometr candy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. zmiksować wanilią i ubić na tyle gęsto, by się rozłożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn