Polenta z grzybowym Ragoutem

Polenta z grzybowym Ragoutem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj polenty z Ragout grzybowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, masło, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ragout grzybowy z polentą, Polenta z pieczarkami dymnymi Ragout, oraz Kremowy ragout z polentą i grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
DLA POLENTY
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Posypać mąkę kukurydzianą na wierzchu, mieszając ją trzepaczką i wymieszać z solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć pokrywką, aby zapobiec rozpryskiwaniu, i gotować delikatnie przez 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż polenta jest gotowana i ma konsystencję kremowego puree. Odstawić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
DLA RAGOUTA
5
Masło i olej rozgrzać w dużym rondlu. Gdy są gorące, dodać cebulę i smażyć przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać grzyby i smażyć na dużym ogniu przez około 2 minuty, aż płyn z nich wypłynie i odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
7
Dodać czosnek, pomidory, kukurydzę, wywar z kurczaka, sól i pieprz i doprowadzić do silnego wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KukurydzaKukurydza
SólSól
8
Aby służyć, kadzi polenta do środka czterech talerzy zupy i wlać ragout grzyby na wierzchu i wokół niego.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
9
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
10
Od Essential Pépin: ponad 700 ulubieńców z mojego życia w jedzeniu autorstwa Jacques ' a Pépina. Copyright © 2011 by Jacques Pépin; ilustracje copyright © 2011 by Jacques Pépin. Wydawnictwo: Houghton Mifflin Harcourt Company.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn