Polenta - Kiełbasa Ragout
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Polenta-kiełbasa Ragout spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 150 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, tymianek, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Polenta Rounds z kiełbasą Ragout, Serowa polenta z kiełbasą ragout, oraz Parmezan-polenta z kiełbasą-Ragoût grzybowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń osłonki z włoskiej kiełbasy i połącz z papryką, kukurydzą, cebulą i grzybami na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, 7 minut lub aż kiełbasa jest rozdrobnione i rumiane. Odstawić.
Po jednej stronie każdego plasterka polenty posypać tymiankiem i mielonym pieprzem.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; gotować 4 protokół lub aż rumiane. Wierzchy płaszcz plastry z gotowania sprayu; włączyć i gotować 2 protokół lub aż rumiane.
Łyżka 1/2 szklanki mieszanki kiełbasy na każdym talerzu służącym; top z 2 plastrami polenta, tymianek-side up.