Polenta dyniowa z włoską kiełbasą i koprem włoskim

Polenta dyniowa z włoską kiełbasą i koprem włoskim
Polenta dyniowa z włoską kiełbasą i koprem włoskim to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 800 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.75 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz gałkę muszkatołową, masło, polentę do szybkiego gotowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, Włoska kiełbasa z polentą, oraz Polenta z włoską kiełbasą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn