Polenta Bites z suszonymi pomidorami

Polenta Bites z suszonymi pomidorami
Polenta Bites z suszonymi pomidorami to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, śmietanę, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Cheddar Polenta z suszonymi pomidorami i krewetkami, oraz Homar Polenta Pizza z suszonymi pomidorami Cherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pędzel 8×8 calowe szklane naczynie do pieczenia lekko z olejem. Doprowadzić wodę i sól do wrzenia w ciężkim dnie, średniej wielkości rondel ustawiony na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj polentę i trzepaczką, aby rozbić wszelkie grudki. Obniż temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu około 3 minut, często mieszając. Naprzemiennie mieszając między trzepaczką, aby zapobiec grudkom i drewnianą łyżką o płaskim dnie, aby polenta nie przyklejała się i nie paliła, aż zgęstnieje. Jeśli nie za pomocą instant polenta więcej gotowania (do 10 minut może być potrzebne).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Wyjmij patelnię z ognia i dodaj śmietanę i parmezan, ubijając, aby dobrze wymieszać. Zeskrobać polentę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Rozprowadź tak równomiernie i płynnie, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Ostudzić około 10 minut, następnie przechowywać w lodówce, odkryte, aż schłodzone i twarde.Przygotuj polewę: Julienne pomidory suszone w oleju w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Cienki-Cienki-
7
Dodaj je, wraz z miętą lub bazylią, balsamicznym i czarnym pieprzem do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dobrze wymieszać.Złóż: około godziny przed porcjami Ustaw deskę do krojenia lub bardzo płaską płytę, która jest większa niż naczynie do pieczenia do góry nogami na górze naczynia do pieczenia. Trzymaj deskę do krojenia lub płytę i naczynie do pieczenia mocno razem przed sobą. Szybko odwróć zarówno deskę do krojenia lub płytę i naczynie do pieczenia jednym pewnym ruchem, pozwalając polenta spaść na talerz w jednym kawałku. Przyciąć krawędzie dla schludności, i pokroić polenta na 36 podobnie wielkości kawałki, układając je na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Udekoruj każdy kwadrat odrobiną suszonych pomidorów. Pozostawić do temperatury pokojowej i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
TrudnośćTwardy
Gotowe W15 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn