Polędwiczki wieprzowe z pieprzem w sosie sojowo-karmelowym

Polędwiczki wieprzowe z pieprzem z sosem sojowo-karmelowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu winnego, wody, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Burgundzkim Pieprzowym, Polędwica wołowa z pieprzem z Gremolatą, oraz Polędwiczki wieprzowe Panko z sosem śmietanowym Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę, imbir, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Dodać wodę i cukier; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 5 protokół).
Wyjąć z ognia; ostrożnie wymieszać z sosem sojowym, octem i musztardą.
Dodać masło, mieszając trzepaczką. Odstawić; ogrzać.
Polędwiczki Rub równomiernie z rozdrobnionym pieprzem, tymiankiem i solą.
Podgrzać duży żaroodporny nonstick patelni na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj polędwiczki, brązowienie ze wszystkich stron (około 5 minut).
Piec w temperaturze 350 przez 23 minuty lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy); odstawić 10 minut.
Każdą polędwicę pokroić w 12 plastrów; podawać z sosem.