Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione

Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione
Glazurowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka skórki pomarańczowej, ocet winny, patelnia Kapiąca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć likieru pomarańczowego można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomarańczowo-truflowe Grand Marnier jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, oraz Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polędwica:Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. sól i pieprz po obu stronach polędwiczki wieprzowej z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać ser, 1/2 szklanki suszonej żurawiny, zioła i czosnek.Wypełnij polędwicę i zawiń.Zabezpieczyć sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
3
Umieść w szwie patelni do pieczenia w dół. Piecz, aż temperatura wewnętrzna odczyta 160 stopni F (45-60 minut w zależności od wielkości polędwicy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Wyjąć z piekarnika; umieścić polędwicę na talerzu, aby odpocząć. W międzyczasie zrobić glazury.Glazura:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wlać cały sok z patelni i do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Umieścić na płycie kuchennej na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.Gotować przez około 2 protokół lub do lekko zmniejszone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Dodać wszystkie składniki glazury z wyjątkiem masła. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Zdjąć z ognia, dodać masło, mieszać aż się rozpuści i sos będzie błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Zdjąć sznurek z polędwicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
10
Polędwicę ułożyć na półmisku.
11
Polać polewą wieprzową i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweżurawina suszonażurawina suszona2smallsząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser havarti, tartyser havarti, tarty23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamajeranekmajeranek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakoncentrat soku pomarańczowego, rozmrożonykoncentrat soku pomarańczowego, rozmrożony43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaLikier pomarańczowy (jak grand marnier)Likier pomarańczowy (jak grand marnier)12 łyżeczki czosnku w proszkuświeża skórka pomarańczowa, posiekanaświeża skórka pomarańczowa, posiekana4krewetki i żyłkikapanie patelnikapanie patelni3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.polędwiczki wieprzowe, całe, z masłempolędwiczki wieprzowe, całe, z masłem1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4krewetki i żyłkiPapryczki peperoncini do dekoracjiPapryczki peperoncini do dekoracji23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cały sos żurawinowy jagodowycały sos żurawinowy jagodowy24calesznurek rzeźniczysznurek rzeźniczy

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn