Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą

Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą
Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą jest bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz center-cut polędwicy wołowej, musztarda dijon, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z chrzanem, Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym, oraz Mini kanapki z polędwicą wołową z musztardą-chrzanem.

Instrukcje

1
Połączyć musztardę i chrzan; rozprowadzić równomiernie na polędwicy. Bułkę tartą pokroić w musztardę. Zawiń polędwicę w folię; przechowywać w lodówce od 1 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MusztardaMusztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć i wyrzucić folię z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia przydatności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść polędwicę na desce do krojenia; przykryj i odstaw na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn