Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą
Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą jest bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz center-cut polędwicy wołowej, musztarda dijon, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z chrzanem, Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym, oraz Mini kanapki z polędwicą wołową z musztardą-chrzanem.
Instrukcje
Połączyć musztardę i chrzan; rozprowadzić równomiernie na polędwicy. Bułkę tartą pokroić w musztardę. Zawiń polędwicę w folię; przechowywać w lodówce od 1 do 24 godzin.
Wyjąć i wyrzucić folię z polędwicy.
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia przydatności.
Umieść polędwicę na desce do krojenia; przykryj i odstaw na 10 minut przed krojeniem.