Polędwica Wołowa Pieczona Ziołowo

Polędwica Wołowa Pieczona Ziołowo
Herb pieczona polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.47 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 538 kalorii, 34g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Jeśli masz polędwicę wołową, olej roślinny, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 56%. Podobne przepisy to Pieprzona polędwica wołowa z pieczonym masłem czosnkowo-ziołowym, Czerwone Wino-Marynowana, Pieczona Polędwica Wołowa Z Kremem Ziołowo-Chrzanowym, oraz Polędwica Wołowa Z Ziołami.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. włączyć mały koniec wołowiny pod około 6 cali. Wiązać wołowinę sznurkiem kuchennym w odstępach około 1,5 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Pędzel z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Posypać pieprzem, majerankiem i solą. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
5
W przypadku średnio rzadkich smażyć od 35 do 40 minut lub aż termometr wskaże 57°. (temperatura będzie nadal rosła o około 10 ° F, a wołowina będzie łatwiejsza do wyrzeźbienia.) Przykryć wołowinę luźno folią; odstawić 15 do 20 minut, aż termometr odczyta145. dla medium, piec odkryte 45 do 50 minut lub aż termometr odczyta150. przykryć wołowinę luźno folią; odstawić 10 do 15 minut, aż termometr odczyta 160 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Usuń sznurek z wołowiny przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn