Polędwica Wieprzowa W Panierce Tymiankowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej pokrytej tymiankiem. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Mieszanka polędwicy wieprzowej, chleb jednodniowy, instant płatki cebuli, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Tymiankiem, Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Wiśniowo-Tymiankowym, oraz Pieczona polędwiczka wieprzowa ze śliwkami o zapachu tymianku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść tymianek, cebulę i chleb w robocie kuchennym; pulsuj, aż drobna bułka Tartaczna odmierzy 1/3 szklanki.
Miejsce mieszaniny bułki tartej w płytkim naczyniu.
Białka umieścić w płytkim naczyniu.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Wieprzowinę zanurzyć w białkach jaj; zagrzebać w panierce.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.