Ciasteczka czekoladowo-orzechowe Slice & Bake mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 86 kalorii . Ten przepis służy 96. Za 23 centy za porcję , ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, jajko, orzechy pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 8% łyżek , co jest wynikiem do poprawy. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Slice n' Bake Salted Chocolate Butter Pecan Cookies , Slice 'N' Bake Vanilla Brown Butter Pecan Cookies...Dipped in Chocolate oraz Pokrój i upiecz ciasteczka czekoladowe .
Instrukcje
1
W dużej misce utrzyj masło z cukrem pudrem na jasną i puszystą masę. Ubij jajko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na deser. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "