Przepis jagnięce Tacos (styl Barbacoa) może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 8 godzin i 50 minut. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 629 kalorii, 39g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, cebulę, zebrane liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jagnięca Barbacoa z awokado Tacos, Wołowina Barbacoa Tacos, oraz Crock Pot Barbacoa Wołowe Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ponownie nawodnić anchos i chipotle w misce i przykryć gorącą, wrzącą wodą. Namoczyć chiles, aż będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Pieprzowy
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj chiles, papryka, oregano, cynamon i czosnek do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
Wlać olej i proces do gładkiej. Jeśli puree jest zbyt gęsty, dodać łyżkę lub 2 chile moczenia cieczy do cienkiej do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Jagnięcinę umieścić w naczyniu do pieczenia i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Wlać puree na wierzch, przykryć i marynować w lodówce przez 3 do 4 godzin.
6
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. rozmrozić liście bananowe (jeśli zamrożone), uruchamiając je pod ciepłą wodą. Ułóż pieczeń z indyka lub danie duszone z liśćmi bananowca, lekko nakładając je na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Jagnięcinę wyjąć z marynaty i ułożyć na liściach bananowca. Owinąć jagnięcinę liśćmi bananowca, chowając się na brzegach, aby była całkowicie przykryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
Potrójne, Przycięte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Dodaj 1 1/2 szklanki wody do naczynia do pieczenia, a następnie przykryj całą patelnię folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Piec, aż mięso będzie miękkie i rozpada, 4 godziny.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.