Pokrojony w paski łosoś Tri-Tip do tacos w wolnowarze

Rozdrobniony Tri-Tip do Tacos w wolnowarze zajmuje około 8 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 25 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 259 kalorii . Za 2,47 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis podoba się 151 smakoszom i kucharzom. Wielu osobom to danie główne bardzo smakowało. Jest ono dostarczane przez Allrecipes. Mieszanka pomidorów w puszce, oliwy z oliwek, przyprawy czosnkowo-pieprzowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To dość tani przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. To dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 88% . Ta ocena jest świetna. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także California Tri-Tip, Santa Maria Style , Slow Cooker Salsa Verde Chicken Tacos i Crock Pot Shredded French Dip .
Instrukcje
Spryskaj wnętrze wolnowaru sprayem do gotowania. Dopraw pieczeń tri-tip przyprawą czosnkowo-pieprzową z obu stron.
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu i smaż pieczeń ze wszystkich stron, aż się ładnie zrumieni, około 5 minut z każdej strony.
Włóż pieczeń tri-tip do wolnowaru, tłustą stroną do góry.
Smażyć czosnek i cebulę na gorącej patelni przez około 10 minut, aż do uzyskania złotego koloru, a następnie doprawić papryczką ancho, pieprzem cayenne i czarnym pieprzem.
Umieść przyprawiony czosnek i cebulę na pieczeni w garnku, a następnie wlej białe wino i rozgniecione pomidory. Przykryj garnek, ustaw na Low i gotuj do miękkości, około 8 godzin.
Wyjmij pieczeń z piekarnika i ostrym nożem odetnij warstwę tłuszczu (delikatne mięso powinno dać się łatwo pokroić).
Włóż pieczeń z powrotem do garnka i rozdrobnij mięso dwoma widelcami. Jeśli chcesz, usuń część płynu z mięsa. Wymieszaj z kolendrą i podawaj.