Poisson Cru z mlekiem kokosowym i limonką

Poisson Cru z mlekiem kokosowym i limonką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 254 kalorie, 30g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka cal-pokrojone w kostkę marchew, pieprz, cal-pokrojone w kostkę ogórek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Poisson Cru lub e ' An Ota (tuńczyk marynowany limonką Tahitańską), Mleko kokosowe ryż z kolendrą i limonką, oraz Dip Pieczony Czerwoną Papryką Z Kminkiem, Limonką I Mlekiem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć tuńczyka, sok z cytryny i trochę soli i niech marynować przez 5 protokół.
Odcedzić sok z cytryny i dodać mleko kokosowe, marchew, ogórki i pomidory do miski.
Wymieszać i dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać w misce (lub pół świeżej skorupy orzecha kokosowego, jeśli to możliwe) dodać szalotki na górze.