Podwójnie Serowy Meat Loaf
Podwójny serek mięsny wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.7 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, musztardę dijon, włoską bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Double Meat Loaf, Chleb Mięsny Nadziewany Serem, oraz Swiss Cheese Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść średnią patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę i smażyć przez 3 protokół.
Połączyć cebulę, 1/4 szklanki ketchupu, 1 łyżka musztardy, mozzarella, a następnie 6 składników (mozzarella przez jajko) w dużej misce. Zmiksować mielone mięso na mieszaninie sera; mieszać tylko do wymieszania.
Zapakuj mieszaninę do patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania.
Połączyć 2 łyżki ketchupu i 1 łyżka musztardy; rozprowadzić na wierzchu bochenka.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub do momentu, gdy termometr do mięsa zarejestruje 16
Niech Meat loaf stać na patelni 10 minut.
Wyjąć Bochenek mięsa z patelni i pokroić w 12 plastrów.
Uwaga: w razie potrzeby można zastąpić chudą mieloną wołowinę mieloną cielęciną i wieprzowiną.